Bine aţi venit pe Amelia Racea Online, site dedicat talentatei gimnaste Amelia Racea. Amelia este câştigătoarea medaliei de aur în finala de la bârnă şi medaliată cu bronz pe echipe la Campionatul European din 2010! Amelia a câştigat deasemenea şi titlul individual la competiţiile City of Jesolo Trophy din Italia şi Lugano Trophy din Elveţia. La Festivalul Olimpic al Tineretului European ce a avut loc în Tampere a câştigat în total şase medalii dintre care două de aur (la sărituri şi bârnă) şi patru de argint (la sol, paralele, individual şi cu echipa). Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Amelia!

Nu uita să semnezi Cartea de oaspeţi pentru a-ţi spune părerea despre acest website!

Maraton în sala de sport! Racea, non stop în concursLa o săptămână de la bronzul european cucerit la individual compus, Amelia Racea forţează podiumul şi azi la etapa de Cupă Mondială de gimnastică de la Glasgow.


Europenele de la Berlin sunt deja istorie pentru elevele lui Octavian Bellu şi Mariana Bitang. Cu obiectivele îndeplinite şi o primă etapă de pregătire bifată, gimnastele pornesc deja în drumul spre Mondiale. Medaliată cu bronz în finala celor mai complete gimnaste, cea de individual compus, Amelia Racea lasă în urmă trăirile şi emoţiile din Germania pentru a evolua azi în Kelvin Hall International Sports Arena din Glasgow, Regatul Unit. "Este o medalie care înseamnă mult pentru mine şi îmi dă încredere pentru viitor. Nu mă gândesc încă la ce va fi la anul, vreau să iau treptat toate etapele. Următorul mare obiectiv este la Mondiale, iar până acolo îmi doresc să curăţ şi mai mult exerciţiile şi să scap de emoţii. Sper să nu mai cobor de pe podium în acest an" , a spus Ama.


Gimnasta de la CSS Cetate Deva va evolua la toate cele patru aparate din concurs, cu începere de la ora 20:00, într-o competiţie în care ia startul şi vicecampioana europeană la individual compus, germanca Elisabeth Seitz.


Alături de Amelia va participa la concursul de la Glasgow şi Raluca Haidu, medaliata cu bronz la bârnă la Europenele din 2010, fiind la primul concurs oficial în acest an. La masculin, România nu va fi reprezentată.


Sursa:Prosport
Postat în 16 aprilie 2011
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsCondiții de Utilizare / Webmaster: Monagym / Găzduit de către: Hermon.net