Bine aţi venit pe Amelia Racea Online, site dedicat talentatei gimnaste Amelia Racea. Amelia este câştigătoarea medaliei de aur în finala de la bârnă şi medaliată cu bronz pe echipe la Campionatul European din 2010! Amelia a câştigat deasemenea şi titlul individual la competiţiile City of Jesolo Trophy din Italia şi Lugano Trophy din Elveţia. La Festivalul Olimpic al Tineretului European ce a avut loc în Tampere a câştigat în total şase medalii dintre care două de aur (la sărituri şi bârnă) şi patru de argint (la sol, paralele, individual şi cu echipa). Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Amelia!

Nu uita să semnezi Cartea de oaspeţi pentru a-ţi spune părerea despre acest website!

Euro 2011 - Ama pe locul 7 la sărituri

FOTO: Reuters

Astăzi a avut loc finala la sărituri în cadrul Campionatului European de la Berlin, finală în care reprezentantele noastre Amelia Racea și Sandra Izbașa au avut evoluții bune și foarte bune.


Sandra a reușit să surprindă într-un mod foarte plăcut și a câștigat medalia de aur, urmată fiind de Oksana Chusovitina și Ariella Kaeslin iar Amelia a terminat concursul pe locul 7 după o primă săritură executată mai bine în calificări și notată azi cu 14.000 (D 5.8) și o a doua executată mult mai bine dar de o dificultate mai mică notată cu 13.450 (4.8)


A fost un concurs bun și folositor pentru Amelia, ea neavând oricum destulă dificultate pentru a fi pe podium însă execuțiile ei frumoase, deși nu prea apreciate de arbitrii îmi dau speranță că poate mult mai mult, dorință să aibă!


Felicitări Ama și... zâmbește mai mult, că ești tare frumoasă!
Rezultate:
1. Sandra Izbasa(ROU) 14.675
2. Oksana Chusovitina(GER) 14.538
3. Arielle Kaeslin(SUI) 14.475
4. Tatiana Nabieva(RUS) 14.288
5. Elisabeth Seitz(GER) 14.188
6. Giulia Steingruber(SUI) 14.000
7. Elena Racea(ROU) 13.150
8. Nastassia Marachkouskaya(BLR) 13.063
Postat în 9 aprilie 2011
scris de Dana @ 10 aprilie 2011
Felicit[ri Amelia pentru medalie, insa puteai si mai mult. Sper ca pe viitor sa vedem o Amelia mai motivata, mai sigura pe ea care nu se lasa in voia hazardului.
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsCondiții de Utilizare / Webmaster: Monagym / Găzduit de către: Hermon.net