Bine aţi venit pe Amelia Racea Online, site dedicat talentatei gimnaste Amelia Racea. Amelia este câştigătoarea medaliei de aur în finala de la bârnă şi medaliată cu bronz pe echipe la Campionatul European din 2010! Amelia a câştigat deasemenea şi titlul individual la competiţiile City of Jesolo Trophy din Italia şi Lugano Trophy din Elveţia. La Festivalul Olimpic al Tineretului European ce a avut loc în Tampere a câştigat în total şase medalii dintre care două de aur (la sărituri şi bârnă) şi patru de argint (la sol, paralele, individual şi cu echipa). Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Amelia!

Nu uita să semnezi Cartea de oaspeţi pentru a-ţi spune părerea despre acest website!

Euro 2011 - Bronz la individual pentru Amelia!Astăzi a avut loc finala feminină la individual compus a Campionatului European de la Berlin unde surpriza a venit din partea revenirii spectaculoase pe care ne-a oferit-o Amelia care a reușit să câștige medalia de bronz cu un total de 56.600 în urma rusoaicei Anna Dementyeva și a nemțoaicei Elizabeth Seitz.


Amelia a evoluat frumos și constant la toate aparatele fiind notată cu: 14.400 la sărituri, 13.825 la paralele, 14.550 la bârnă și 13.825 la sol.


Felicitări Amelia!!! Ce revenire după un concurs de calificări mai puțin reușit! Ai văzut că poți? smile
”Eu îmi doream foarte mult o medalie la individual compus și cu toate că ziua de calificări a fost foarte proastă, nu m-am dat batută. Mi-a fost greu la sărituri, la ultimul aparat, pentru că nu îmi place să fiu ultima, dar a mers. Totuși nu sunt mulțumită pe deplin, puteam mai bine și diferența este foarte mică față de locul 2. Prima care mi-a spus că am luat medalie a fost Diana, eu nu am vrut sa ma uit pe tabelă să văd rezultatele. Când am intrat în concurs mi-am dorit să fac exercițiile ca la antrenamente. Atunci nu mă gândeam la medalie”, a declarat Amelia Racea pentru romgym.ro.
Pentru finala de la sărituri de sâmbătă, Amelia nu visează la medalie: ”Vreau doar să-mi fac săriturile cât mai bine”.
Rezultate finale:
1. Anna Dementieva(RUS) 57.475
2. Elisabeth Seitz(GER) 56.700
3. Elena Racea(ROU) 56.600
4. Diana Maria Chelaru(ROU) 56.325
5. Carlotta Ferlito(ITA) 55.825
6. Vanessa Ferrari(ITA) 55.475
7. Celine Van Gerner(NED) 55.450
8. Arielle Kaeslin(SUI) 55.375
Filmulețe din finală:

Podiumul la AA:


Postat în 8 aprilie 2011
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsCondiții de Utilizare / Webmaster: Monagym / Găzduit de către: Hermon.net