Bine aţi venit pe Amelia Racea Online, site dedicat talentatei gimnaste Amelia Racea. Amelia este câştigătoarea medaliei de aur în finala de la bârnă şi medaliată cu bronz pe echipe la Campionatul European din 2010! Amelia a câştigat deasemenea şi titlul individual la competiţiile City of Jesolo Trophy din Italia şi Lugano Trophy din Elveţia. La Festivalul Olimpic al Tineretului European ce a avut loc în Tampere a câştigat în total şase medalii dintre care două de aur (la sărituri şi bârnă) şi patru de argint (la sol, paralele, individual şi cu echipa). Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Amelia!

Nu uita să semnezi Cartea de oaspeţi pentru a-ţi spune părerea despre acest website!

Euro 2011 - calificări

Amelia Racea nu a prins o zi prea bună astăzi în cadrul concursului de calificări desfășurat la Berlin însă a reușit totuși să se califice în finala la individual compus desfășurată vineri, 8 aprilie și în finala la sărituri de sâmbătă, 9 aprilie 2011 a Campionatului European.


După un început promițător la paralele, unde avea șanse de calificare în finală, Amelia a ratat chiar la coborâre fiindu-i astfel afectată și dificulatatea exercițiului (doar 5.5) și nota la execuție (7.175) iar cu un total de 12.675 nu a mai putut spera la calificare în această finală.


În a doua rotație Amelia a evoluat la bârnă unde a fost notată cu 13.875 (D 5.7 + E 8.175), punctaj care nu i-a permis accederea în finală.


A urmat solul care i-a pus din nou mari probleme Ameliei, ea ratând la una din diagonalele necesare pentru a îndeplini cerințele unui exercițiu complet. În final a primit 10.925 - D 4.5 + E 6.525 - penalizare 0.1 pentru ieșire din covor.


La sărituri în schimb Ama s-a adunat destul de bine și a reușit calificarea în finală de pe poziția a opta cu 13.937 (14.525 - D 5.8 + 13.350 - D 4.8)


După așa o zi grea pentru Ama mă bucur că s-a calificat la individual, deși doar de pe poziția 22 cu 52.000 puncte dar sunt sigură ca în finală va fi mult mai bine.


Tare Ama!!!!! Ai încredere în tine că poți!Imagini din calificări
Sursa: TVR
Postat în 6 aprilie 2011
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsCondiții de Utilizare / Webmaster: Monagym / Găzduit de către: Hermon.net