Bine aţi venit pe Amelia Racea Online, site dedicat talentatei gimnaste Amelia Racea. Amelia este câştigătoarea medaliei de aur în finala de la bârnă şi medaliată cu bronz pe echipe la Campionatul European din 2010! Amelia a câştigat deasemenea şi titlul individual la competiţiile City of Jesolo Trophy din Italia şi Lugano Trophy din Elveţia. La Festivalul Olimpic al Tineretului European ce a avut loc în Tampere a câştigat în total şase medalii dintre care două de aur (la sărituri şi bârnă) şi patru de argint (la sol, paralele, individual şi cu echipa). Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Amelia!

Nu uita să semnezi Cartea de oaspeţi pentru a-ţi spune părerea despre acest website!

Speranţe pentru Euro


FOTO:GSP


Amelia Racea, Ana Porgras şi Diana Chelaru abia aşteaptă să intre în concurs la Campionatele Europene de la Berlin (6-10 aprilie).


Campioana europeană de la bîrnă, campioana mondială de la bîrnă şi vicecampioana mondială de la sol îşi doresc să cucerească din nou lumea şi Europa prin exerciţiile lor. Amelila Racea, Ana Porgras şi Diana Chelaru pleacă sîmbătă spre Berlin cu geamantanele pline de speranţe şi de vise în formă de medalii. E o nouă competiţie cu multe emoţii pentru gimnastele din România.[...]


În 2010, Amelia Racea intra în finala de la bîrnă a Campionatelor Europene în locul Anei Porgras care se accidentase. A surprins pe toată lumea şi a luat medalia de aur. După un an, ea e pregătită să-şi apere titlul. "Acum sînt mai pregătită, mai încrezătoare. Mi-aş dori din tot sufletul să iau din medalia de aur", a spus Ama. Ea se simte cel mai bine pregătită la bîrnă, chiar dacă vrea medalie la acest aparat, în aceaşi măsură îşi doreşte şi o distincţie la individual compus.


Sursa: GSP
Postat în 31 martie 2011
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsCondiții de Utilizare / Webmaster: Monagym / Găzduit de către: Hermon.net