Bine aţi venit pe Amelia Racea Online, site dedicat talentatei gimnaste Amelia Racea. Amelia este câştigătoarea medaliei de aur în finala de la bârnă şi medaliată cu bronz pe echipe la Campionatul European din 2010! Amelia a câştigat deasemenea şi titlul individual la competiţiile City of Jesolo Trophy din Italia şi Lugano Trophy din Elveţia. La Festivalul Olimpic al Tineretului European ce a avut loc în Tampere a câştigat în total şase medalii dintre care două de aur (la sărituri şi bârnă) şi patru de argint (la sol, paralele, individual şi cu echipa). Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Amelia!

Nu uita să semnezi Cartea de oaspeţi pentru a-ţi spune părerea despre acest website!

Reprezentantele României la Euro
ParaleleLotul României pentru Campionatele Europene de Gimnastică ce se vor desfășura la Berlin între 6 și 10 aprilie a fost publicat pe situl oficial al competiției.
Așadar, reprezentantele țării noastre, după cum probabil ați bănuit vor fi: Ana Porgras, Sandra Izbașa, Amelia Racea și Diana Chelaru.
Conform listei, Ana, Diana și Amelia vor concura la toate cele 4 aparate iar Sandra va concura la sărituri, bârnă și sol.


Multă baftă fetelor! O să aveți mulți susținători nu doar în fața televizoarelor ci și în sală . wink
Postat în 25 martie 2011
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsCondiții de Utilizare / Webmaster: Monagym / Găzduit de către: Hermon.net