Bine aţi venit pe Amelia Racea Online, site dedicat talentatei gimnaste Amelia Racea. Amelia este câştigătoarea medaliei de aur în finala de la bârnă şi medaliată cu bronz pe echipe la Campionatul European din 2010! Amelia a câştigat deasemenea şi titlul individual la competiţiile City of Jesolo Trophy din Italia şi Lugano Trophy din Elveţia. La Festivalul Olimpic al Tineretului European ce a avut loc în Tampere a câştigat în total şase medalii dintre care două de aur (la sărituri şi bârnă) şi patru de argint (la sol, paralele, individual şi cu echipa). Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Amelia!

Nu uita să semnezi Cartea de oaspeţi pentru a-ţi spune părerea despre acest website!

Amelia Racea, cel mai bun sportiv al anului în judeţul Hunedoara


Gimnasta Amelia Elena Racea, legitimată la Colegiul Naţional Sportiv "Cetate" Deva, a fost declarată cel mai bun sportiv al anului 2010 în judeţul Hunedoara, de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, acesta fiind al doilea an consecutiv când titlul este câştigat de gimnastă.

Medalia de aur la bârnă cucerită, în luna mai, în cadrul Campionatelor Europene de gimnastică artistică de la Birmingham - singura medalie de aur a României la senioare -, dar şi medalia de bronz câştigată cu echipa României au fost performanţele care i-au adus Ameliei Racea titlul de "Sportivul anului 2010" în judeţul Hunedoara. Tot în acest an, sportiva de 15 ani Amelia Racea a devenit campioană naţională la paralele şi a câştigat medalia de bronz la individual compus la Campionatele Naţionale de Maestre de la Reşiţa.

Astfel, cel mai bun antrenor al judeţului Hunedoara a fost declarat, pentru a cincea oară la rând, Liliana Cosma - gimnastică artistică - de la Colegiul Naţional Sportiv "Cetate" Deva, grupare care şi în 2010 a fost declarată "clubul public cu cele mai bune rezultate din judeţ", în timp ce Clubul Sportiv Comexim din Lupeni a fost desemnat "cel mai bun club privat".

Directorul executiv interimar al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Hunedoara, Marieta Ilcu-Răileanu, a anunţat că topurile complete ale celor mai buni sportivi ai judeţului în 2010 la sporturi olimpice şi neolimpice, dar şi ale tehnicienilor vor fi date publicităţii la jumătatea lunii ianuarie 2011. Totodată, ea a anunţat că festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi, antrenori şi cluburi din judeţul Hunedoara va avea loc la finele lunii ianuarie 2011, atunci când la Deva vor veni şi componentele lotului naţional feminin de gimnastică al României.

Articol de Sami Tamaş(Deva)

Sursa: Prosport
Postat în 5 ianuarie 2011
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsCondiții de Utilizare / Webmaster: Monagym / Găzduit de către: Hermon.net