Bine aţi venit pe Amelia Racea Online, site dedicat talentatei gimnaste Amelia Racea. Amelia este câştigătoarea medaliei de aur în finala de la bârnă şi medaliată cu bronz pe echipe la Campionatul European din 2010! Amelia a câştigat deasemenea şi titlul individual la competiţiile City of Jesolo Trophy din Italia şi Lugano Trophy din Elveţia. La Festivalul Olimpic al Tineretului European ce a avut loc în Tampere a câştigat în total şase medalii dintre care două de aur (la sărituri şi bârnă) şi patru de argint (la sol, paralele, individual şi cu echipa). Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Amelia!

Nu uita să semnezi Cartea de oaspeţi pentru a-ţi spune părerea despre acest website!

Bitang despre Amelia in ProSport

ProSport a publicat zilele trecute un interviu cu Mariana Bitang despre Mondialele de la Rotterdam care vor incepe in cateva zile, interviu in care doamna Bitang este intrebata si despre starea Ameliei care este trecuta ca si rezerva in lotul pentru Mondiale. Iata ce raspunde:

Prosport - Campioana europeană Racea va putea concura?
M. Bitang - Ea a făcut o miniruptură fibrilară care a scos-o câteva zile din pregătire şi sperăm ca până la momentul concursului să o recuperăm. Ama şi-a reluat treptat antrenamentele doar de două zile, dar e îmbucurător că nu o mai doare şi sper să ajute echipa.


Speram ca starea Ameliei s-a imbunatatit si ca o vom vedea concurand la Rotterdam.
Multa sanatate Amelia!
Postat în 16 octombrie 2010
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsCondiții de Utilizare / Webmaster: Monagym / Găzduit de către: Hermon.net