Bine aţi venit pe Amelia Racea Online, site dedicat talentatei gimnaste Amelia Racea. Amelia este câştigătoarea medaliei de aur în finala de la bârnă şi medaliată cu bronz pe echipe la Campionatul European din 2010! Amelia a câştigat deasemenea şi titlul individual la competiţiile City of Jesolo Trophy din Italia şi Lugano Trophy din Elveţia. La Festivalul Olimpic al Tineretului European ce a avut loc în Tampere a câştigat în total şase medalii dintre care două de aur (la sărituri şi bârnă) şi patru de argint (la sol, paralele, individual şi cu echipa). Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Amelia!

Nu uita să semnezi Cartea de oaspeţi pentru a-ţi spune părerea despre acest website!

Campioana nationala la paralele
S-a incheiat o noua editie a Campionatelor Nationale de Gimnastica ale Maestrilor, un concurs deosebit de important deoarece spre sfarsitul lunii viitoare vor avea loc, la Rotterdam, Campionatele Mondiale de Gimnastica.
Sala Polivalenta din Resita a fost o gazda extraordinara pentru aceasta competitie iar spectatorii care aproape au umplut-o in ultima zi, cand au fost finalele pe aparate, au aplaudat evolutiile gimnastilor, unii dintre cei mai buni din lume.[...]

Finala de la paralele i-a adus Ameliei Racea (Cetate Deva 1) primul loc pe podium cu punctajul de 14.650, urmata de colega ei de club Cerasela Patrascu 14.500 p si de Dana Andrei (CSS Buzau) 14.050 p.

Sursa: romgym.ro

Amelia a mai concurat si in finalele de la barna (14.100) si sol (13.725) unde s-a clasat a cincea, si in finala de la sarituri unde a terminat pe pozitia a sasea cu 11.500 puncte.

Filmulete din finale:

Aur la paralele:


Sol:
Postat în 16 octombrie 2010
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsCondiții de Utilizare / Webmaster: Monagym / Găzduit de către: Hermon.net