Bine aţi venit pe Amelia Racea Online, site dedicat talentatei gimnaste Amelia Racea. Amelia este câştigătoarea medaliei de aur în finala de la bârnă şi medaliată cu bronz pe echipe la Campionatul European din 2010! Amelia a câştigat deasemenea şi titlul individual la competiţiile City of Jesolo Trophy din Italia şi Lugano Trophy din Elveţia. La Festivalul Olimpic al Tineretului European ce a avut loc în Tampere a câştigat în total şase medalii dintre care două de aur (la sărituri şi bârnă) şi patru de argint (la sol, paralele, individual şi cu echipa). Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Amelia!

Nu uita să semnezi Cartea de oaspeţi pentru a-ţi spune părerea despre acest website!

Dezamăgire pentru Amelia la Ghent


Cupa Mondială de la Ghent s-a încheiat fără medalie pentru Amelia, din păcate. :(

Deşi a început foarte bine în calificări clasându-se pe locul al treilea la paralele cu punctajul de 14.500 (D: 6.0), a avut multe ezitări la cel de-al doilea aparat, bârna, unde a ratat şi coborârea probabil din cauză că a bătut prea pe margine şi nu a mai vrut să rişte. La bârnă s-a clasat pe locul 15 în calificări, cu punctajul 12.700 (D:4.7) nereuşind să intre în finală.

Nici a doua zi de concurs nu a fost prea bună pentru Ama, ea ratând coborârea în finala la paralele şi terminând concursul pe poziţia a şaptea cu 12.775 (D: 5.6).

Despre evoluţia mai puţin bună a campioanei europene de la bîrnă din acest an, Bitang spune că Amelia Racea trece printr-o perioadă mai delicată. "Traversează o perioadă mai dificilă,şi anume pubertatea. Are creşteri bruşte de înălţime şi o dată cu aceasta i se schimbă şi centrul de greutate", a adăugat Bitang pentru GSP.

Sper că totul e bine cu Ama şi nu are probleme majore. La naţionalele de la Reşiţa vom vedea dacă problemele au fost de moment sau chiar ar trebui să ne îngrijorăm... Eu sper că nu şi că Amelia va veni acasă de la Mondiale cu nişte medalii la gât :).
Postat în 16 octombrie 2010
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsCondiții de Utilizare / Webmaster: Monagym / Găzduit de către: Hermon.net