Bine aţi venit pe Amelia Racea Online, site dedicat talentatei gimnaste Amelia Racea. Amelia este câştigătoarea medaliei de aur în finala de la bârnă şi medaliată cu bronz pe echipe la Campionatul European din 2010! Amelia a câştigat deasemenea şi titlul individual la competiţiile City of Jesolo Trophy din Italia şi Lugano Trophy din Elveţia. La Festivalul Olimpic al Tineretului European ce a avut loc în Tampere a câştigat în total şase medalii dintre care două de aur (la sărituri şi bârnă) şi patru de argint (la sol, paralele, individual şi cu echipa). Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Amelia!

Nu uita să semnezi Cartea de oaspeţi pentru a-ţi spune părerea despre acest website!

Racea a adus primul aur pentru România


România a cucerit trei medalii în ultima zi a Campionatelor Europene de Gimnastică de la Birmingham, una de aur şi două de bronz. Amelia Racea a câştigat titlul european la bârnă, probă în care Raluca Haidu s-a clasat pe locul trei în timp ce Diana Chelaru a cucerit bronzul la sol.

UPDATE 19.25: În ultima probă din concursul pe aparate, cea de sol, Diana Chelaru a cucerit bronzul, în timp ce Amelia Racea s-a clasat pe locul cinci. Chelaru a fost notată cu 14,125 în timp ce Amalia Racea nu a mai reuşit să repete evoluţia de la bârnă şi a primit 13,700. Medalia de aur a revenit britanicei Elizabeth Tweddle (14.825), iar cea de argint rusoaicei Anna Myzdrikova (14.325).

România a încheiat Campionatele Europene de la Birmingham cu 4 medalii: una de aur şi trei de bronz, în timp ce la junioare tricolorele au obţinut o medalie de aur, două de argint şi două de bronz.

UPDATE 18.50: Amelia Racea a adus prima medalie de aur pentru România la Campionatele Europene de Gimnastică de la Birmingham. Racea a înlocuit-o pe Ana Porgras, accidentată, a intrat prima în concurs şi a reuşit un exerciţiu bun pentru care a primit nota 14,400. Performanţa Ameliei a fost completată de Raluca Oana Haidu, care în ciuda unei accidentări la gleznă a reuşit să urce pe podium, cucerind medalie de bronz, cu nota 13,950. Medalia de argint i-a revenit rusoaicei Aliya Mustafina (14.325)

UPDATE 18.10: Ana Porgras, starul echipei României, nu va concura în finalele pe aparate.

UPDATE 18.00: Diana Chelaru şi Amelia Racea s-au clasat duminică pe locurile patru, respectiv şapte, în finala probei de sărituri, la Campionatul European de la Birmingham. Diana Chelaru a fost notată cu 14.062 (media celor două sărituri prezentate în concurs), iar Amelia Racea cu nota 13.662. Finala la sărituri a fost câştigată de rusoaica Ekaterina Kurbatova (14.287), urmată de Youna Dufournet (Franţa - 14.275) şi de Tatiana Nabieva (Rusia, 14.150).

Cu Rusia în postură de mare favorită, concursul feminin pe echipe din cadrul Campionatului European de gimnastică de la Birmingham a prezentat un interes mai mare în privinţa luptei pentru ocuparea locurilor doi şi trei.

Adevarul
Postat în 16 octombrie 2010
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsCondiții de Utilizare / Webmaster: Monagym / Găzduit de către: Hermon.net