Welcome to Amelia Racea Online, dedicated to the talented Romanian Artistic Gymnast Amelia. Amelia is the gold medalist in the Balance Beam Final and a bronze medalist with her team at the 2010 European Championship! Amelia also won the all around junior title at both the City of Jesolo Trophy Competition in Italy and the Lugano Trophy in Switzerland. At the 10th European Youth Olympic Festival in Tampere, she won a total a six medals; two gold (vault and beam) and four silver (floor, uneven bars, all around and with her team). Check around this website to learn more about Amelia!

Don't forget to sign the Guestbook and let us know what you think of the website!

Dezamăgire pentru Amelia la Ghent


Cupa Mondială de la Ghent s-a încheiat fără medalie pentru Amelia, din păcate. :(

Deşi a început foarte bine în calificări clasându-se pe locul al treilea la paralele cu punctajul de 14.500 (D: 6.0), a avut multe ezitări la cel de-al doilea aparat, bârna, unde a ratat şi coborârea probabil din cauză că a bătut prea pe margine şi nu a mai vrut să rişte. La bârnă s-a clasat pe locul 15 în calificări, cu punctajul 12.700 (D:4.7) nereuşind să intre în finală.

Nici a doua zi de concurs nu a fost prea bună pentru Ama, ea ratând coborârea în finala la paralele şi terminând concursul pe poziţia a şaptea cu 12.775 (D: 5.6).

Despre evoluţia mai puţin bună a campioanei europene de la bîrnă din acest an, Bitang spune că Amelia Racea trece printr-o perioadă mai delicată. "Traversează o perioadă mai dificilă,şi anume pubertatea. Are creşteri bruşte de înălţime şi o dată cu aceasta i se schimbă şi centrul de greutate", a adăugat Bitang pentru GSP.

Sper că totul e bine cu Ama şi nu are probleme majore. La naţionalele de la Reşiţa vom vedea dacă problemele au fost de moment sau chiar ar trebui să ne îngrijorăm... Eu sper că nu şi că Amelia va veni acasă de la Mondiale cu nişte medalii la gât :).
Posted on Oct 16 2010
Name:
E-mail: (optional)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Spam Control: To confirm you are not a spammer, please write "hello" in the box below (without the quotes).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsTerms of Use / Webmaster: Monagym / Hosted By: Hermon.net